OVER TRIZ Stroopwafelijzers
stroopwafelijzer stroopwafels

WIJ ZIJN TRIZ SETAH STROOPWAFELIJZERS

De specialist in stroopwafelijzers


Triz Setah (Setah Solutions)is de specialist in stroopwafelijzers, met jarenlange ervaring en een eigen werkplaats waar de bakijzers worden gebouwd zo hebben wij het beste stroopwafelijzer kunnen ontwikkelen.

Maar ook na aankoop staan wij nog voor u klaar,


Triz Setah is een bedrijf met vele jaren ervaring in de stroopwafelwereld , deze kennis komt goed van pas om u op maat van informatie te voorzien. Op het gebied van techniek en bakijzers. Want door het bouwen van diverse soorten handbakijzers weten wij wat er nodig is om een stroopwafel te maken. Wij ontwerpen zelf de machines en stellen eisen aan kwaliteit. Wilt u met stroopwafels beginnen dan bent u aan het juiste adres voor top kwaliteit bakijzers die afgesteld zijn op de professionele markt. Dit samen met de juiste receptuur en de juiste begeleiding (per mail begeleiding als u het recept verfijnt) en service hierbij maakt u uw stroopwafel business tot een succes.


De beste service voor onze klanten

Ons bedrijf biedt een goede aftersales service. Klanten die een bakijzer hebben aangeschaft worden ondersteund via e-mail met het ontwikkelen van hun recepten en ingrediënten. Als extra ontvangen klanten een speciaal gemaakte film over het deeg en de stroopbereiding, een map ‘De werking van stroopwafel ingrediënten’ en natuurlijk een de originele receptuur.


Garantie

Wij geven 2 jaar garantie op de geoptimaliseerde stroopwafelbakijzers van Triz Setah.

Kijk ook eens naar de pagina "leraar in het stroopwafelvak"

Wilt u meer weten? Mail dan nu met info@trizsetah.nl

                      en ontvang nog dezelfde dag de informatie over prijzen

stroopwafelijzers,receptuur en onze service.


Informatie per mail heeft de voorkeur vanwege de ruime hoeveelheid informatie,afspraken worden ook per mail gemaakt.

OPRICHTER AAN HET WOORD


“Triz Setah /Setah Solutions heeft jarenlange ervaring in de stroopwafelwereld en is expert op het gebied van stroopwafelijzers en de receptuur.”


TIES STEENBERGEN

Oprichter Setah Solutions(1941-2019)

setah ties steenbergen stroopwafelijzer